SwaddleMe.dk drives af:

SwaddleMe v/Besärk
Hækkehusvej 52
5250 Odense SV
TLF: +455115 9090
CVR: 41073640

PRISER:

Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

BETALING:

Vi modtager online betalinger med Visa/Dankort, MobilePay, Mastercard, ViaBill, Paypal.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Alle korttransaktioner er SSL-krypteret (Secure Socket Layer protokol). Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med betalingsindløser.

Vi har på intet tidspunkt mulighed for, at læse dine kortoplysninger og kan aldrig trække et større beløb end det, du godkender ved gennemførelse af ordren.

LEVERING:

Vi sender med DAO eller GLS. Vi sender inden for 1-3 hverdage. Vi sender til pakkeshop*, privat**-, eller virksomhedsadresse**.
*) Valg af leverandør eller dig selv ved tjek ud.
**) Det er ikke vores ansvar, hvis fragtfirma af den ene eller anden grund vælger at levere til pakkeshop, frem for valgte leveringsadresse. Dette er en sag imellem kunde og fragtfirma.

Du vil altid modtage et Track and Trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der tages forbehold for udsolgte varer, udskudt leveringstid hos vores leverandører samt forsinkelse hos DAO eller GLS.

FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail info@swaddleme.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. Du gør ikke brug af din fortrydelsesret ved ikke at afhente din pakke i Pakkeshop. Du bærer risikoen for varens levering. Betalingen kan tilbageholdes indtil der er fremlagt dokumentation for, at varen er returneret.

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette gælder også den originale vareemballage. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik. Det betyder, at varer ikke må have tegn på slid, pletter eller skader. Varen må ej heller ikke lugte af udefrakommende dufte såsom parfumer eller røg.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til SwaddleMe.dk at vurdere varens stand.

Når du returnerer en vare i ordentlig stand, får du det beløb for varen tilbagebetalt, du oprindeligt betalte. Vi refunderer ikke fragt.

Du kan læse mere om betingelser for retur- og fortrydelsesret her: Betingelser for retur- og fortrydelsesret

REKLAMATIONSRET:

Der gives to års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation. Du kan reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var tilstede da varen blev solgt. Reklamtionsretten gælder eksempelvis ikke, hvis du har brugt skyllemiddel eller på anden måde vasket produktet forkert.

Enhver tvist mellem Besärk og kunden er underlagt dansk ret.

Ønsker du at reklamere, så send os en e-mail til info@swaddleme.dk og vi følger op på sagen med det samme.

PERSONDATA:

For at du kan handle med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos os og opbevares i  to år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi opbevarer dine oplysninger i to år, i det du har to års reklamationsret. Ønsker du at få dine data slettet, gør vi det øjeblikkeligt. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi gemmer ikke selv dine kortoplysninger. Dine betalinger går direkte gennem PensoPay/Clearhouse, som håndterer din overførsel krypteret og sørger for at det aftalte beløb kan trækkes fra din konto. Vi har på intet tidspunkt mulighed for, at læse dine kortoplysninger og kan aldrig trække et større beløb end det, du godkender ved gennemførelse af ordren.

Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi måtte have om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven. Oplysninger afgivet til www.swaddleme.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer er du meget velkommen til at kontakte os på mail info@swaddleme.dk.

KOMMUNIKATION OG NYHEDSBREV

Inden for en uge efter dit køb vil du modtage en mail fra Trustpilot, hvor vi beder dig om at anmelde os. Dette er helt frivilligt, men vi sætter selvfølgelig altid pris på en saglig anmeldelse

Cirka 2-3 uger efter dit køb, sender vi dig en mail, hvor vi beder dig om at anmelde dit produkt. Det er den eneste mail, du får fra os, medmindre du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.

Med venlig hilsen

SwaddleMe v/Besärk
Hækkehusvej 52
5250 Odense SV
Tlf: 51159090
Mail: info@swaddleme.dk
CVR: 41073640